Κιάρα Φεράνι – Φέντεζ: Επέτειος γάμου για το ερωτευμένο ζευγάρι – Οι τρυφερές αναρτήσεις

Η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ιταλικής αλλά και διεθνούς showbiz. Η διάσημη Ιταλίδα influencer και ο δημοφιλής ράπερ είναι μαζί έξι ολόκληρα χρόνια, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και παραμένουν τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για το ζευγάρι, καθώς γιορτάζουν την τέταρτη επέτειο του γάμου τους. Η διάσημη Ιταλίδα influencer και ο γνωστός ράπερ είχαν παντρευτεί πριν από τρία χρόνια στην πόλη Νότο στη Σικελία, ενώ λίγους μήνες πριν από τον γάμο τους μάλιστα είχαν αποκτήσει και τον γιο τους, τον Λέο.

Με αφορμή αυτήν την ξεχωριστή μέρα η Κιάρα Φεράνι την Πέμπτη 1/9 δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από τον γάμο της με τον Fedez και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Τέσσερα χρόνια παντρεμένοι και έξι χρόνια μαζί ως ζευγάρι. Δεν υπάρχει κανείς άλλος που να ήθελα να περάσω αυτή τη ζωή μαζί του και στα καλά και στα κακά. Σε αγαπώ πάντα και για πάντα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Με τη σειρά του και ο Fedez έγραψε: «4 χρόνια γάμου μαζί. Oπως σήμερα εκείνη η φράση «σε χαρά και πόνο, στην υγεία και στην αρρώστια» είναι εμποτισμένη με ένα βαθύ νόημα σχεδόν αδύνατον να εξηγηθεί με λόγια.

Οι νύχτες που αγκάλιασαν τα κλάματα σε μια περίοδο γεμάτη αβεβαιότητα μας ενίσχυσαν περισσότερο από ποτέ.

Σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου αυτή τη δύσκολη χρονιά, σε ευχαριστώ που μου έδωσες τη δύναμη να αντιμετωπίσω την ασθένεια, αλλά πάνω από όλα σε ευχαριστώ που μου έδωσες ό,τι πιο ανεκτίμητο από όλα: δύο υπέροχα παιδιά, ο μόνος λόγος να παλεύω με νύχια και με δόντια. Σε αγαπώ Φέρρυ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDEZ (@fedez)

Read More

And More