Κιάρα Φεράνι – Φέντεζ: Χώρισαν μετά από 5 χρόνια γάμου

Όλα δείχνουν πως η Κιάρα Φεράνι και ο ράπερ Fedez αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από πέντε χρόνια γάμου αλλά και την απόκτηση δυο παιδιών, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dagospia, οι σχέσεις του ζευγαριού είχαν ψυχρανθεί από το περσινό Sanremo -όπου ο ράπερ δέχθηκε ένα φιλί στο στόμα από έναν συνάδελφό του επί σκηνής.

Τότε η διάσημη Ιταλίδα Influencer μιλώντας στο reality TheFerragnez, είχε αποκαλύψει ότι την στεναχώρησε το περιστατικό καθώς ο σύζυγός της την επισκίασε αφού η ίδια ήταν μία από τις παρουσιάστριες, κάτι που ήταν ήδη στρεσογόνο για εκείνη.

«Από το περσινό Sanremo, (είχαν καβγαδίσει) η ιστορία αγάπης μεταξύ τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η Influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Fedez ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Η Κιάρα Φεράνι φέρεται να ήρθε πιο κοντά με τον σύζυγό της μετά την ανακάλυψη του καρκίνου του παγκρέατος, ωστόσο ύστερα από τα τελευταία νομικά προβλήματα που προέκυψαν στην πανέμορφη Ιταλίδα –με το γνωστό σκάνδαλο με το κέικ pandoro– επιβάρυνε την σχέση τους.

Η Κιάρα Φεράνι και Φέντεζ, έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη, τον Λεόνε και την Βικτόρια, με τους οποίους και πόζαραν πολλές φορές στον φακό για τα social media.

Read More

And More