Κιάρα Φεράνι: Η τελευταία κοινή ανάρτηση με τον Φέντεζ 2,5 μήνες πριν τον χωρισμό

Τέλος στον γάμο τους φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν μετά από πέντε χρόνια και την απόκτηση δυο παιδιών η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ.

Την είδηση του χωρισμού του ζευγαριού, έκανε γνωστή η ιστοσελίδα Dagospia, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε, «Από το περσινό Sanremo, (είχαν καβγαδίσει) η ιστορία της αγάπης τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Φέντεζ ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ πήγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι».

Ο ράπερ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έφυγε από το σπίτι τους οριστικά την περασμένη Κυριακή, ενώ η τελευταία φορά που η Κιάρα Φεράνι δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες στο instagram, ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο. Κάτι που από μόνο του δείχνει πως τα πράγματα ανάμεσά τους δεν πήγαιναν πολύ καλά, μιας και η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μέσω των οποίων μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει πόζαρε με τον τότε, αγαπημένο της στα χιόνια, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα, φαίνονταν να απολαμβάνουν μαζί ένα δείπνο χωρίς τίποτα να προμηνύει το διαζύγιό τους. 

 

Read More

And More