Κηδεία Ευαγγελίας Σαμιωτάκη: Συντετριμμένοι ο γιος και η εγγονή της στο τελευταίο αντίο

Κηδεία Ευαγγελίας Σαμιωτάκη: Συντετριμμένοι ο γιος και η εγγονή της στο τελευταίο αντίο | tlife.gr

Συντετριμμένοι αποχαιρέτησαν την αγαπημένη του Ευαγγελία Σαμιωτάκη, φίλοι συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα. Η αγαπημένη ηθοποιός και σύζυγος του αείμνηστου Σπύρου Κολογήρου πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 83 ετών. Η κηδεία της έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στον Άγιο Αθανάσιο του Μαρκόπουλου Ωρωπού. Τραγικές φιγούρες ο γιος της Κωνσταντίνος Καλογήρου και η εγγονή της Ευαγγελία.

Ο μοναχογιός του Σπύρου Καλογήρου και της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη, μπορεί να μην ασχολήθηκε ποτέ με το χώρο του θεάματος -είναι οικονομολόγος- ήταν πάντα όμως στο πλευρό των γονιών του. Εκείνος μαζί με την κόρη του στήριξαν μάλιστα την Ευαγγελία Σαμιωτάκη, μετά το θάνατο του Σπύρου Καλογήρου. Όταν είχε πεθάνει μάλιστα ο Σπύρος Καλογήρου, η Ευαγγελία Σαμιωτάκη είχε πέσει σε κατάθλιψη, αλλά η οικογένειά της ήταν εκεί για να την βοηθήσει.

“Με οδήγησε στην κατάθλιψη, ναι. Είχα κλειστεί στον Ωρωπό, στον επίγειο παράδεισο των 8,5 στρεμμάτων που δημιουργήσαμε και ζούσαμε με τον Σπύρο. Ήμουν συνέχεια στο δωμάτιό μου, δεν άφηνα ούτε την κοπέλα που με φρόντιζε να μπει και της έλεγα να κλείσει το φως. Δεν ήθελα να βλέπω ούτε τον γιο μου ούτε και την εγγονή μου.

Πολλές φορές σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με σταμάτησε, όμως, καταρχήν το παιδί και η εγγονή μου κι αν θες η αμαρτία αυτής της πράξης. Έλεγα ότι αυτό είναι για τους δειλούς και όχι για τους γενναίους σαν κι εμένα. Οι γενναίοι σηκώνονται στα πόδια τους και προχωρούν. Την αυτοκτονία την θεωρώ υποχώρηση”, είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

READ more