Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη με την πρώην σύζυγό του, Ξένια Καλογεροπούλου

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του Γιάννη Φέρτη. Ο σπουδαίος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Στην εξόδιο ακολουθία έδωσε το παρών και η πρώην σύζυγός του, Ξένια Καλογεροπούλου, με την οποία ο Γιάννης Φέρτης είχε ζήσει έναν μεγάλο έρωτα. Η ηθοποιός έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο, συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE μόλις η Μαρίνα Ψάλτη είδε την πρώην σύζυγο του άντρα της έσπευσε να πάει και να την αγκαλιάσει.

Ο Γιάννης Φέρτης και η Ξένια Καλογεροπούλου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1959 όταν εκείνος είχε πάει να παρακολουθήσει τα γυρίσματα μιας ταινίας που εκείνη πρωταγωνιστούσε. Έναν χρόνο αργότερα, συνεργάστηκαν στην ταινία «Αγάπη και θύελλα» κι εκεί ξεκίνησε η σχέση τους. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τέσσερα χρόνια αργότερα και κράτησε μέχρι το 1972.

Αιτία του διαζυγίου τους, όπως και οι δυο έχουν παραδεχτεί, ο έρωτας που ένιωσε ο Γιάννης Φέρτης για την Τάνια Τσανακλίδου.

Δες το βίντεο από τη Super Κατερίνα

Ρεπορτάζ: Γεωργία Τσίντζα

Read More

And More