Κηδεία Γιάννη Μόρτζου: Συντετριμμένη η σύζυγός του, Γιούλη Ζήκου – Ποιοι έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο αντίο

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Το τελευταίο αντίο είπαν το πρωί του Σαββάτου, συγγενείς, φίλοι και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό κόσμο, στον Γιάννη Μόρτζο.

Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του, Γιούλη Ζήκου. 

«Έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Προσπάθησα δίπλα του να γίνω κι εγώ καλύτερος άνθρωπος και δεν τα κατάφερα. Έφυγε, έφυγε, δεν το πιστεύω…» είπε ξεσπώντας σε κλάματα η Γιούλη Ζήκου σε δηλώσεις της στο «Πρωινό» του ANT1.

Η κηδεία του Γιάννη Μόρτζου τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Υποβασταζόμενη η Γιούλη Ζήκου είπε το μεγάλο «αντίο» στον δικό της Γιάννη Μόρτζο με τον οποίο έζησαν μαζί 25 ολόκληρα χρόνια. 

Δες τις παρακάτω εικόνες:

Ο καλλιτεχνικός κόσμος στην κηδεία του Γιάννη Μόρτζου

Αρκετοί ήταν οι ηθοποιοί οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Μόρτζο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Άννα Φόνσου, ο Οδυσσέας Σταμούλης και ο Παντελής Καναράκης ήταν μερικοί από τους ηθοποιούς που βρέθηκαν στην κηδεία.

Στην κηδεία του Γιάννη Μόρτζου και ο Νίκος Ανδρουλάκης:

Δες περισσότερες φωτογραφίες: 

 

 

Φωτογραφίες: NDP

 

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164