Κηδεία Νόνικας Γαληνέα: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» – Συντετριμμένες οι κόρες της

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών συγκεντρώθηκαν σήμερα 6/6 φίλοι και συγγενείς της Νόνικας Γαληνέα προκειμένου να της πουν το τελευταίο “αντίο” και να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η Νόνικα Γαληνέα που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 2/6 σε ηλικία 84 ετών, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στην οικογένειά της.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν να μην παραστούν κάμερες μέσα στον χώρο του κοιμητηρίου, παρά μόνο απ’ έξω, ενώ επιθυμία της ίδιας της Νόνικας Γαληνέα ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος Το Σπίτι του Ηθοποιού.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE, ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο Α’ Νεκτροταφείο Αθηνών για να αποχαιρετήσουν τη σπουδαία ηθοποιό, πέρα από τις τρεις κόρες της και την εγγονή της ήταν οι: Άννα Φόνσου, Σπύρος Μπιμπίλας, Κάτια Δανδουλάκη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Νίκος Φρονιμόπουλος, Γιώργος Ψυχογυιός, Κώστας Πρέκας, Μάνος Καρατζογιάννης, Δημήτρης Καταλειφός, ο Γιώργος Κιμούλης με την κόρη του Μαριάννα, Τάκης Ζαχαράτος, Λάκης Λαζόπουλος, Κώστας Μαυρογένης, Μαρίνα Οικονόμου Λαλιώτη

Οι κόρες της Νόνικας Γαληνέα, Αριέττα Μουτούση-Αλεξία Μουτούση-Αμαλία Μουτούση

Η εγγονή της Νόνικας Γαληνέα

Ο Γιώργος Κιμούλης με την κόρη του Μαριάννα

Τάκης Ζαχαράτος

Λάκης Λαζόπουλος

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Γιώργος Ψυχογυιός

Σπύρος Μπιμπίλας

Κάτια Δανδουλάκη

Μάνος Καρατζογιάννης-Δημήτρης Καταλειφός

Κώστας Πρέκας

   

Νίκος Φρονιμόπουλος

Κώστας Μαυρογένης

Μαρίνα Οικονόμου Λαλιώτη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More