Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης συγκινεί: «Ο Θεός παίρνει αποφάσεις που αδυνατούμε να εξηγήσουμε»

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε, το μεσημέρι της Τρίτης, η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 χρονών, τα ξημερώματα της Παρασκευής 31ης Μαΐου.

Ο νικητής του Power Of Love 1 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Η μηχανή του προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Οι Αρχές από εκείνη τη στιγμή ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο, ενώ τα βίντεο που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν την τρελή πορεία της μηχανής του, χωρίς όμως να είναι ευδιάκριτο τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μοιραία στιγμή.

Τον Πάνο Ζάρλα τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλοί άνθρωποι που τον γνώριζαν προσωπικά και τον αγαπούσαν. Το “παρών” στο ύστατο χαίρε, μεταξύ άλλων, έδωσε η Στέλλα Μιζεράκη, αλλά και κάποιοι από τους πρώην συμπαίκτες τους στο Power Of Love.

Όσοι, όμως, δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα, φρόντισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ισαάκ Σεμερτζίδης, ο οποίος την ώρα της κηδείας δημοσίευσε στο Instagram του μια κοινή φωτογραφία τους και στην συνόδευε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Διάβασε τι έγραψε:

Ο Θεός παίρνει αποφάσεις που εμείς αδυνατούμε να εξηγήσουμε γιατί τις παίρνει.Ήταν μια απόφαση μακράν από τη σκέψη μας και αδύνατο να την κατανοήσουμε. Ο Πάνος είναι τώρα εκεί μαζί του και ασχέτως του πόνου που άφησε πίσω του είμαι σίγουρος πώς εκεί τον έχουν κάτω από την σκέπη τους. Ο Πάνος έκανε το πέρασμα από τη ζωή στην αθανασία.
———————————————————————
Παναγιώτης Ζάρλας
31/5/2019
Αθάνατος

Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης δεν έκρυψε στιγμή την θλίψη του για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

Read More

And More