Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Στα λευκά η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποχαιρέτησε τον “πρίγκιπα” του λαϊκού τραγουδιού

Πανελλήνια θλίψη μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου, ο “πρίγκιπας” του λαϊκού τραγουδιού, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές, τα τελευταία 24ωρα αποχαιρετούν τον Τόλη Βοσκόπουλο και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media. Το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουλίου γράφτηκε ο επίλογος για τον “πρίγκιπα” του λαϊκού τραγουδιστή, ο οποίος θα μένει πάντα “ζωντανός” στις μνήμες μας, μέσα από τις διαχρονικές του επιτυχίες.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου. Το TLIFE βρέθηκε στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών για το τελευταίο “αντίο” στον Τόλη Βοσκόπουλο. Εκεί και η Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία αποχαιρέτησε τον τον αξέχαστο ερμηνευτή ντυμένη στα λευκά.

Δες ακόμα: Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Με μπαστούνι η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Α’ Νεκροταφείο

“Παρότι ήταν άρρωστος πολύ καιρό, νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του, η οποία είναι ηρωίδα. Εξαιρετικός άνθρωπος, τον πρόσεξε, τον κοίταξε και αν έζησε μέχρι τώρα ήταν χάρη της γυναίκας του. Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν είμαι σε κατάσταση… συγγνώμη, δεν είμαι τόσο καλά”, δήλωσε λίγες ώρες πριν η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Open.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

 

 

Read More

And More