Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ αποχαιρετούν τη δική τους «Gan Gan»

Σήμερα η Βρετανία αποχαιρετά οριστικά την βασίλισσα Ελισάβετ, τη  γυναίκα που έμεινε στο θρόνο της 70 ολόκληρα χρόνια.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, συνοδεία χιλιάδων υπηκόων της, υπό το βλέμμα όλου του κόσμου και παρουσία εκατοντάδων ηγετών και κυβερνήσεων, κηδεύεται σήμερα, με την τελετή να μετατρέπεται σε ιστορικό γεγονός.

Και ο πρίγκιπας Τζορτζ με την πριγκίπισσα Σάρλοτ, τα δυο πρώτα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, θα συνοδεύσουν τους γονείς τους στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τα δυο παιδιά, ο 9χρονος πρίγκιπας Τζορτζ και η 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ (η οποία μοιάζει πολύ με την πρόγιαγιά της βασίλισσα Ελισάβετ) αποφασίστηκε να συμμετάσχουν στην κηδεία της, σε αντίθεση με τον 4χρονο αδερφό τους, πρίγκιπα Λούις, ο οποίος κρίθηκε πως είναι πολύ μικρός για να «σηκώσει» τέτοιο βάρος.

Τζορτζ και Σάρλοτ αποκαλούσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ Gan Gan, ενώ είχαν παραβρεθεί και στην κηδεία του προπάππου τους, πρίγκιπα Φίλιππου πριν από σχεδόν 1,5 χρόνο.

Η απόφαση για τη συμμετοχή των δυο παιδιών στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν «συλλογική» και θα γίνουν τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που θα πάρουν μέρος σε μια τέτοια περίσταση.

Πηγή φωτογραφίας: Splash/Ideal Images

Read More

And More