Κηδεία Ζήση Κασιάρα: Η Πάολα στο τελευταίο αντίο του κορυφαίου βιολιστή (video)

Θλίψη προκαλεί από χθες η είδηση πως ο μουσικός Ζήσης Κασιάρας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών, νικημένος από τη νόσο του Covid-19. Όπως αποκάλυψε στο TLIFE, η νύφη του κορυφαίου βιολιστή, ο Ζήσης έδινε μάχη με τον κορονοϊό μέσα από το νοσοκομείο, τις τελευταίες 20 ημέρες, ενώ είχαν νοσήσει και ο 17χρονος γιος του και η σύζυγός του. 

Σήμερα το πρωί, όπως είδαμε στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, τελέστηκε η κηδεία του Ζήση Κασιάρα, στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, παρουσία λίγων ανθρώπων. Ανάμεσα τους και η Πάολα, η οποία βρέθηκε στο τελευταίο αντίο για να αποχαιρετήσει τον κορυφαίο βιολιστή και επί πολλά χρόνια συνεργάτη της στις μουσικές πίστες. Στο πλευρό της βρέθηκε και ο πρώην σύζυγό της και μάνατζέρ της, Φώτης Ζογλοπίτης.

 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μάλιστα, είχε κάνει και ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram για να συλλυπηθεί στην οικογένειά του.

Ο Zήσης Κασιάρας είχε καταγωγή από τα Γρεβενά, ενώ συνεργάστηκε με τα πιο γνωστά ονόματα της πίστας, όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Read More

And More