Kim Kardashian: Αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η Kim Kardashian περιμένει σε λίγο καιρό το τρίτο της μωρό, το οποίο θα αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας! H συγκεκριμένη λύση, ήταν απόφαση της 37χρονης Kim, καθώς πάσχει από την νόσο placenta accreta, η οποία προκαλείται όταν τα αιμοφόρα αγγεία και άλλα μέρη του πλακούντα αναπτύσσονται υπερβολικά βαθιά στον τοίχο της μήτρας. Έτσι, εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν πως η καλύτερη λύση για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους είναι να κυοφορήσει άλλη γυναίκα το τρίτο τους παιδί.
Η διάσημη τηλεπερσόνα βρέθηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και κατά λάθος αποκάλυψε στην παρουσιάστρια ότι… περιμένει κοριτσάκι και πως τα παιδιά της North και Saint θα αποκτήσουν αδερφούλα! Η Kim Kardashian έλεγε στην Ellen για το baby shower που διοργάνωσε πριν λίγες μέρες, όταν κατά λάθος της “γλίστρησε” από το στόμα το φύλο του μωρού.
“Ήθελα πραγματικά να κάνω ένα πάρτι για τον ερχομό του μωρού, επειδή επιθυμούσα να νιώσει η North πως κάτι όμορφο έρχεται… Έτσι άρχισε να έρχεται ο κόσμος και να φέρνει δώρα και εκείνη τα άνοιξε όλα και μου είπε “Μαμά, αφού η μικρή μου αδερφή δεν έχει έρθει ακόμα, θα πάρω τα παιχνίδια της να τα φυλάξω στο δωμάτιο μου, ώστε να είναι ασφαλή μέχρι να έρθει” δήλωσε η Kim και τότε η Ellen της απάντησε “Μόλις μας είπες πως περιμένεις κορίτσι”!

Read More

And More