Kim Kardashian: Επιβεβαίωσε τον ερχομό του τρίτου μωρού! Video

Οι πληροφορίες ήθελαν τους Kim Kardashian και Kanye West να περιμένουν το τρίτο τους μωρό, μέσω παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι, το οποίο έχει ήδη αποκτήσει μαζί δύο πανέμορφα παιδιά, αποφάσισε να μεγαλώσει την οικογένειά του και να κάνει ένα ακόμη μωρό. Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι πλήρωσε 45.000 δολάρια για την παρένθετη μητέρα, η οποία είναι Αφροαμερικανή και γύρω στα 20.

H συγκεκριμένη λύση, ήταν απόφαση της 36χρονης Kim, η οποία πάσχει από την νόσο placenta accreta, η οποία προκαλείται όταν τα αιμοφόρα αγγεία και άλλα μέρη του πλακούντα αναπτύσσονται υπερβολικά βαθιά στον τοίχο της μήτρας.

@thekidssupply Ryan in our Point Dume dress & AKid slides & North in our Malibu slip dress TheKidsSupply.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Πριν λίγες ώρες, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το καινούργιο επεισόδιο Keeping Up With The Kardashians, το οποίο θα προβληθεί την Κυριακή. Σε αυτό το κλιπ, η Kim Kardashian ανακοινώνει στην αδερφή της Khloe ότι εκείνη και ο Kanye West θα αποκτήσουν μωρό, επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση!
Δες το βίντεο:

Season 14 is gonna be wild. Tune in this Sunday!!! #KUWTK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Από την άλλη, η Khloe Kardashian και η Kylie Jenner δεν έχουν ανακοινώσει ακριβώς τίποτα για το αν περιμένουν ή όχι το πρώτο τους παιδί. Η 33χρονη Khloe διατηρεί σχέση με τον μπασκετμπολίστα των Cleveland Cavaliers, Tristan Thomson, ενώ η μόλις 20 ετών Kylie με τον ράπερ, Travis Scott.

Read More

And More