Κim Kardashian: Γιατί έλειπε ο σύντροφός της, Kanye West από την οικογενειακή φωτογράφιση!

Όσο οι αδελφές της Kourtney και Khloe αγκαλιάζονται ευτυχισμένες με τους μακροχρόνιους συντρόφους τους Scott Disick και Lamar Odom, η Kim Kardashian γα άλλη μια φορά ποζάρει χωρίς το άλλο μισό της, Kanye West.

Παρά το γεγονός ότι περιβάλλεται από τα μέλη της οικογένειάς της, η 32χρονη μοιάζει κάπως μοναχική φιγούρα στα τελευταία οικογενειακά πορτραίτα για την προώθηση του 8ου κύκλου του reality show “Keeping Up With The Kardashians”

Where's Kanye? Kim's partner Kanye West is noticeably absent from the shots

Συνήθως η Kim, το επίκεντρο της προσοχής, κάθεται στη μέση στα οικογενειακά πορτραίτα, αλλά χωρίς το σύντροφο και πατέρα του αγέννητου μωρού της, Kanye.

Αλλά ο λόγος για την απουσία του rapper πηγάζει από την απροθυμία του να εμφανιστεί στην κάμερα μαζί με την περίφημη οικογένεια.

Ενώ ο Kanye εμφανίστηκε σε διάφορα επεισόδια του ”Kourtney And Kim Take Miami”, ο ίδιος φένεται πως αρνήθηκε να πάρει μέρος στο δημοφιλές reality show “Keeping Up With The Kardashians”

Η Kim ωστόσο, ετοιμάζεται να γίνει μητέρα σε λίγες εβδομάδες αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Kanye και της ίδιας φαίνεται οτι τους αναγκάζουν να περνούν αρκετό χρόνο χωριστά.

Not a blonde in sight: While Kim is usually the centre of the universe in the show, Khloe sits in the middle of the female members of the family in another official snap shot

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Kim παραδέχθηκε σε συνέντευξή της πως οι δυο τους ζουν διαφορετικές ζωές ενώ οι κοινές εμφανίσεις τους γίνονται όλο και πιο σπάνιες.

Everyone but Kanye: In the just-released family portrait, Khloe is seated next to her husband Lamar Odom and Kourtney is seated next to her partner Scott Disick - but Kim is on her own

Η επίσημη πρεμιέρα του 8ου κύκλου του show “Keeping Up With The Kardashians” είναι στις 2 Ιουνίου, 21.00 το βράδυ, στο Ε! channel.

Read More

And More