Kim Kardashian: Η απίστευτη έκπληξη που ετοίμασε για τα γενέθλια της Kris Jenner μας έκανε να δακρύσουμε! [pic,vid]

Μπορεί κατά καιρούς να τσακώνονται για μικροπράγματα ή να χάνονται για προσωπικά θέματα, ωστόσο οι αδερφές Kardashian αποτελούν μια πολύ δεμένη οικογένεια. Έτσι δεν ήταν δύσκολο για την Kim Kardashian να μαζέψει όλη την οικογένειά της, με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας τους. Η Kris Jenner έκλεισε τα 64 της χρόνια στις 5 Νοεμβρίου και η διάσημη κόρη της διοργάνωσε μια απίστευτη εμπειρία τόσο για το σημαντικότερο άτομο στη ζωή της όσο και για τις αδερφές της.

Η Kim νοίκιασε το σπίτι όπου έμεναν με τον πατέρα τους Robert Kardashian και είχαν ζήσει σχεδόν όλες τις εμπειρίες της παιδικής τους ηλικίας, με σκοπό να φάνε όλοι μαζί και να θυμηθούν ξανά τις πιο όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές της ζωής τους. Η διάσημη τηλεπερσόνα με μια μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram, περιέγραψε ακριβώς τι ετοίμασε για την Kris Jenner…

«Σήμερα γιορτάζουμε τη μαμά μου. Όλοι όσοι τη γνωρίζουν, ξέρουν πόσο συναισθηματική είναι. Για τα γενέθλιά της διοργάνωσα ένα μικρό γεύμα, μόνο με τα παιδιά και τους φίλους της εδώ και 40 χρόνια. Έστειλα προσκλήσεις με το μέρος όπου θα βρεθούμε. Όταν έφτασαν όλοι, τους είπα ότι είχα ετοιμάσει μια έκπληξη και δεν θα τρώγαμε σε αυτό το μέρος. Τότε τους έδωσα τις αληθινές προσκλήσεις και μόλις είδαν όλοι τη διεύθυνση του μέρους που θα πηγαίναμε, δάκρυα γέμισαν το δωμάτιο.

Νοίκιασα το σπίτι της παιδικής μας ηλικίας. Όλες οι αναμνήσεις μας ζουν εδώ, ιδίως αυτές με τον μπαμπά μας. Είναι το σπίτι όπου γεννήθηκε κάθε Kardashian και γίναμε αυτό που είμαστε σήμερα. Καθώς μεγαλώναμε, το σπίτι είχε μια γελοία ταπετσαρία και μια γελοία κουζίνα. Αναδημιούργησα όλα τα έπιπλα, το σκηνικό και την ταπετσαρία φυσικά. Φάγαμε στο σπίτι και ήταν σαν να μην είχε αλλάξει τίποτα και κλαίγαμε όλη την ώρα. Όταν πήγαμε έξω για να πάρουμε τα αυτοκίνητά μας να φύγουμε, είχα ακόμα μια έκπληξη.

Είχα νοικιάσει κάθε αυτοκίνητο που είχαν ποτέ οι γονείς μας. Κάποια τα είχα έξω για να τα οδηγήσουμε για να φύγουμε και άλλα τα είχα παρκαρισμένα στον διάδρομο, όπως τα είχαν οι γονείς μας. Έβαλα μέχρι και να φτιάξουν ακριβώς τις πινακίδες. Ναι, η μαμά μου είχε πινακίδα που έγραφε «2 DIE 4″. Οδηγήσαμε μέχρι το σπίτι με αυτά τα αυτοκίνητα και θυμηθήκαμε ξανά τα παιδικά μας χρόνια. Ήταν η καλύτερη μέρα που έχουμε ζήσει.

Η Kris Jenner ξεσπά σε κλάματα όταν συνειδητοποιεί την έκπληξη…

Είμαι τόσο περήφανη που κατάφερα να κρατήσω αυτή την τόσο σημαντική έκπληξη μυστική από τη μητέρα μου και τις αδερφές μου για τόσες βδομάδες. Αυτή ήταν η πιο ιδιαίτερη και νοσταλγική ημέρα της ζωής μου και ένιωσα την παρουσία του μπαμπά μας εκεί μαζί μας. Κατάφερα να συγκρατηθώ και να μην κλάψω στο γεύμα, αν και έκλαιγα διαρκώς καθώς σχεδίαζα την έκπληξη. Αλλά στο τέλος πήγα στο παλιό μου μπάνιο, έκλεισα την πόρτα και έβαλα τα κλάματα».

Read More

And More