Kim Kardashian: Η μεγάλη κόρη της, North, έκανε το πρώτο της εξώφυλλο και είναι υπέροχη! [pics]

Τα βήματα της μητέρας της φαίνεται πως ακολουθεί η North West. Η μεγάλη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West έχει μεγαλώσει αρκετά  και μοιάζει εκπληκτικά με την μαμά της. Αν και είναι μόνο 5 χρονών είναι από τα πιο δημοφιλή παιδιά και κλέβει πάντα τις εντυπώσεις με τα look της, τα οποία θυμίζουν την διάσημη τηλεπερσόνα. Αυτή την περίοδο αν και όλοι περιμένουν με αγωνία το τέταρτο παιδί της Kim, η North, έκανε το πρώτο της εξώφυλλο σε περιοδικό και τραβάει ξανά, τα βλέμματα όλων επάνω της.

Η Νorth, από τα πρώτα της χρόνια κιόλας έχει δείξει πως έχει την δική της γνώμη σχετικά με το μακιγιάζ και την μόδα και αυτό είχε εκνευρίσει τον κόσμο, αφού πιστεύει πως είναι πολύ μικρή για να ασχολείται με τέτοια ζητήματα. Η Kim όμως – που είναι το τοτέμ της μόδας – αδιαφορεί για τα κακοπροαίρετα σχόλια και ως περήφανη μητέρα, κοινοποίησε σήμερα στον λογαριασμό της στο Instagram, το πρώτο εξώφυλλο που έκανε η North για το “WWD Beauty Inc”.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Το πιο όμορφο και κομψό κοριτσάκι, η North, φωτογραφήθηκε για το πρώτο της εξώφυλλο. Αγαπάει την μόδα και την ομορφιά και της αρέσει πολύ να ασχολείται με αυτό”.

Στις φωτογραφίες η North, πόζαρε χαριτωμένη με εντυπωσιακά ρούχα, είχε πιασμένα τα μαλλιά της κοτσιδάκια, ενώ στα μάτια της είχε ροζ σκιά.

Read More

And More