Kim Kardashian: Η πρώτη επίσκεψη στον πατριό της μετά την αποκάλυψη για αλλαγή φύλου

O Bruce Jenner πρόσφατα αποκάλυψε ότι η θετή του κόρη Kim Kardashian είναι η πιο δεκτική στο να μιλήσει σχετικά με τον αγώνα του με την αλλαγή φύλου. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η 34χρονη reality star επισκέφτηκε τον 65χρονο πρώην Ολυμπιονίκη στο σπίτι του στο Μαλιμπού, μία ημέρα μετά την συνέντευξη-βόμβα που έδωσε στην Dianne Sawyer.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Bruce, ο οποίος εξακολουθεί να προτιμά να αναφέρεται ως «αυτός» προς το παρόν, επιβεβαίωσε τις φήμες ότι έχει μπει στη διαδικασία αλλαγής φυλου και ομολόγησε ότι προσπαθεί να γίνει τελικά ο αληθινός εαυτός του.

Η Kim εθεάθη να οδηγεί κοντά από το σπίτι του σε ένα πολυτελές ασημί αυτοκίνητο, κρύβοντας τα μάτια της πίσω από ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω ενώ είχε ένα καφέ παλτό ριγμένο πάνω από τους ώμους της.

H συνέντευξη του Bruce ακολούθησε μετά από μήνες εικασιών και ήρθε μετά από μια πληθώρα φωτογραφιών που τον έδειχναν στη μέση της μετάβασης. O πρώην αθλητής επίσης αποκάλυψε πως η Kim ήταν η πρώτη που είχε εκτεθεί στη θηλυκή πλευρά του αφού πριν από χρόνια, τον είχε δει τυχαία να φοράει ένα φόρεμα.

Read More

And More