Kim Kardashian: Ξανά γυμνή στο Instagram! Η κριτική και το “τρολάρισμα” που δέχτηκε

Μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της και η Kim Kardashian βάλθηκε να μας τρελάνει. Η διάσημη τηλεπερσόνα που προσπαθεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, ανέβασε στο instagram δυο γυμνές φωτογραφίες, την μια μετά την άλλη και προκάλεσε πανικό.

Η πρώτη γυμνή selfie στον καθρέφτη της δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα και προκάλεσε πλήθος από σχόλια (δες εδώ τη φωτογραφία) με την Kim να αστειεύεται λέγοντας πως δεν έχει τίποτα να φορέσει! Ωστόσο, μπορεί ο αντρικός πληθυσμός να ξετρελάθηκε με την πόζα της, υπήρξαν όμως και αντιδράσεις.

Μέσα σε αυτές και το απίστευτο τρολάρισμα που δέχτηκε από την Bette Midler. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός με την ενεργό δράση στα social media ξαναχτύπησε και έγραψε για την Kim: “Η Kim Kardashian ανέβασε μια γυμνή φωτογραφία σήμερα (σ.σ. Δευτέρα). Αν η Kim θέλει να δούμε κάποιο μέρος του σώματός της, που δεν έχουμε δει ακόμη θα πρέπει να καταπιεί την κάμερα”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η διάσημη τηλεπερσόνα, όμως, δεν πτοήθηκε και σήμερα ανέβασε μια ακόμη γυμνή φωτογραφία, από τα παλιά, όταν πόζαρε με μαύρο μαλλί στο φωτογραφικό φακό, φορώντας μόνο… το άρωμά της!



Read More

And More