Κίμων Κουρής: Η αποκάλυψη για τον ρόλο που έπαιξε ο Αποστόλης Τότσικας στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός

Ο Κίμων Κουρής, ο ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στη σειρά “Παγιδευμένοι” του ΑΝΤ1 ήταν ο πρώτος καλεσμένος στο The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης 18/10 και μεταξύ άλλων μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους γονείς του που δεν τον πίεσαν ποτέ να ακολουθήσει τη δική τους επαγγελματική, τη  διάσπαση προσοχής και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω αυτής αλλά και τον ρόλο που έπαιξε ο Αποστόλης Τότσικας στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

«Ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι πάρα πολύ να καθίσω σε μια καρέκλα. Και δυσλεξία είχα. Εκείνη την εποχή που πήγαινα σχολείο ήταν το κλασικό “έχει δυνατότητες αλλά δεν προσπαθεί”… Δυσκολεύτηκα στο να καταλήξω τι θέλω να γίνω. .. Στη σχολή δυσκολεύτηκα πάρα πολύ που έπρεπε να διαβάζουμε 3 και 4 έργα για να τα αναλύσουμε την επόμενη μέρα και να μάθουμε λόγια» ανέφερε ο Κίμων Κουρής.

Για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός ο Κίμων Κουρής αποκάλυψε, «Πέρασα στις Σέρρες Γεωπολιτική. Τη μέρα που πήγα και πήρα τα βιβλία από τη σχολή καθόμουν απλά και κοίταζα τα βιβλία και δε τα άνοιγα. Εκεί συνειδητοποίησα ότι δε μπορώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου κάνοντας κάτι επειδή έκανα το λάθος να μη διαβάζω στο σχολείο… Η απόφαση να γίνω ηθοποιός ήταν ξαφνική. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός.

Ο Αποστόλης Τότσικας που είναι παιδικός μου φίλος μου έλεγε πάντα να γίνουμε κασκαντέρ ή ηθοποιοί. Εκείνος ακολούθησε α χνάρια του πατέρα του και μπήκε στο Εθνικό και μου έλεγε συνέχεια να δώσω εξετάσεις… Στις Σέρρες που ήμουν, για να πάω στο σπίτι ενός φίλου πέρναγα από το ΦΗΠΕΘΕ Σερρών, ήταν κάπως σαν το… “Είδα φως και μπήκα”».

Τέλος, ο ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει υπάρξει στιγμή που να έχει μετανιώσει για την επιλογή του να γίνει ηθοποιός καθώς σε αυτό το επάγγελμα μπορεί να νιώθει πραγματικά ελεύθερος.

 

Read More

And More