«Κινδύνευσε» για μια φωτογραφία στη Μύκονο η κόρη του Eros Ramazzotti! [pics]

Στη Μύκονο με τον σύντροφό της και την παρέα της βρέθηκε αυτές τις μέρες η κόρη του Eros Ramazzotti και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα. Η 21χρονη κόρη του γνωστού τραγουδιστή – καρπός του έρωτα του με το μοντέλο και ηθοποιό, Michelle Hunziker- απόλαυσε  τις διακοπές στο νησί των ανέμων, θαύμασε τα όμορφα τοπία και έφθασε σε σημείο μέχρι και να… κινδυνεύσει για μια φωτογραφία.

Η Aurora Sophie Ramazzotti,  που είναι ηθοποιός και μοντέλο, ενώ στο παρελθόν ήταν πρέσβειρα της μάρκας ρούχων με την επωνυμία Silvian Heach βρέθηκε στα νησιά του Αιγαίου και την κοσμοπολίτικη Μύκονο και τα social media πήραν «φωτιά».

Και επειδή η μάχη για μια τέλεια φωτογραφία με θέα το απέραντο γαλάζιο είναι μεγάλη, η Aurora επιστράτευσε την καλή της φίλη  Sara Daniele για να την απαθανατίσει στους βράχους του νησιού. Η πορεία μάλιστα τον κοριτσιών για να φθάσουν στο τέλειο σημείο για τις λήψεις δεν ήταν διόλου εύκολη, καθώς προσπάθησαν μέσα στη ζέστη να φθάσουν στους απόκρημνους βράχους του νησιού.

Τελικά τα κατάφεραν, με την Aurora να αναφέρει: «Για να βγάλω αυτήν τη φωτογραφία ρίσκαρα και ζεστάθηκα τόσο πολύ που έπρεπε να επιστρέψουμε αμέσως κάτω από την ομπρέλα».

Σέξι και αποκαλυπτική στη Μύκονο η Aurora!

Read More

And More