Κινηματογραφική ληστεία! Άδειασαν τις θυρίδες 4 πάμπλουτων κυριών στο Νέο Ψυχικό, με κοσμήματα εκατομμυρίων

Μια περίεργη ιστορία με άδειες θυρίδες φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα On Time. H αστυνομία ψάχνει τα τελευταία 24ωρα μια περίεργη πραγματικά ληστεία και σύμφωνα με την εφημερίδα, έκαναν φτερά από θυρίδες σε τράπεζα στο Νέο Ψυχικό, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καθώς και κοσμήματα εκατομμυρίων!

Αυτό που κάνει ασυνήθιστη την ληστεία είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης. Οι καταγγελίες έγιναν από 4 κυρίες συζύγους γνωστών επιχειρηματιών της Αθήνας που μένουν στα Βόρεια Προάστια!

Σύμφωνα με το Newsit, πληροφορίες λένε, ότι στην αίθουσα του υπογείου όπου βρίσκονται οι θυρίδες δεν υπάρχουν κάμερες, καθώς πρέπει να εξασφαλίζεται το απόρρητο των κατόχων, με αποτέλεσμα οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, να ψάχνουν επίμαχες ημερομηνίες στο βιβλίο που καταχωρούνται οι επισκέπτες – ιδιοκτήτες των θυρίδων, προκειμένου να βρουν μια άκρη.

Μέχρι στιγμής τα στοιχεία που διαθέτουν στα χέρια τους είναι από μηδαμινά έως ανύπαρκτα.

Σ αυτό που συμφωνούν οι έμπειροι αστυνομικοί της ασφάλειας, είναι το γεγονός πως αν μη τι άλλο οι δράστες της μεγάλης κλοπής είχαν άριστη πληροφόρηση, όχι μόνο για τις θυρίδες που θα ανοίξουν, αλλά και πώς να φτάσουν αθέατοι στην υπόγεια αίθουσα με τα εντοιχισμένα μεταλλικά κουτιά, που αποτελούν τις μισθωμένες θυρίδες πελατών του υποκαταστήματος.

Read More

And More