Κινητό τηλέφωνο εξερράγη στα χέρια 24χρονης - Τι καταγγέλλει η ίδια στο «Μαζί σου» (video)

Κινητό τηλέφωνο εξερράγη στα χέρια 24χρονης – Τι καταγγέλλει η ίδια στο «Μαζί σου» (video) | tlife.gr

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στο σπίτι μιας 24χρονης από τη Βέροια, όταν το κινητό της τηλέφωνο εξερράγη στα χέρια της. Την ώρα που δέχτηκε την κλήση, το κινητό τηλέφωνο άρχισε να δονείται χωρίς η ίδια να έχει ενεργοποιήσει τη δόνηση της συσκευής, στη συνέχεια φούσκωσε και σε κλάσματα δευτερολέπτου εξερράγη. Αμέσως, η ίδια πέταξε τη συσκευή από τα χέρια της στο χαλί που κάλυπτε το πάτωμα, το οποίο πήρε φωτιά.

Στο σημείο έσπευσε έντρομος ο πατέρας της που άκουσε τις φωνές και με τη βοήθεια μίας γειτόνισσας κατέσβησαν την μικρή πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει. Η νεαρή κοπέλα σώθηκε χάρη στα αντανακλαστικά της, καθώς κατάφερε να πετάξει στο πάτωμα τη συσκευή ελάχιστα πριν εκείνο εκραγεί.

Το πρωί της Δευτέρας, η 24χρονη βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Μαζί σου» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την τραυματική εμπειρία της και δήλωσε πώς είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά κατά της κατασκευάστριας εταιρείας, καθώς, όπως σημείωσε, σε επικοινωνία που είχαν υπεύθυνοι μαζί της προσφέρθηκαν απλά να της αντικαταστήσουν τη συσκευή.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Σίγουρα, η 24χρονη Ανδριάνα Αμανατίδου θα θέλει να ξεχάσει την ημέρα εκείνη και αυτό που της συνέβη.

READ more