Kirk Douglas: Στα 101 του χρόνια έκλεψε την παράσταση στις Χρυσές Σφαίρες μαζί με την νύφη του! [pics]

O βετεράνος ηθοποιός Kirk Douglas βρέθηκε χθες με το αναπηρικό του καροτσάκι στη σκηνή των Golden Globes, όπου και τιμήθηκε για την πολυετή και πετυχημένη καριέρα του.

Ο ηθοποιός που είναι 101 ετών παρουσιάστηκε στη σκηνή των βραβείων μαζί με την γυναίκα του γιου του Michael Douglas, Catherine Jeta Jones και κυριολεκτικά οι δυο τους, έκλεψαν την παράσταση. Η νύφη του ηθοποιού αναφέρθηκε στη μεγάλη καριέρα του πεθερού της και όλο το θέατρο ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα

PHOTOS: getty images

O διάσημος ηθοποιός, παραγωγός και συγγραφέας,  γύρισε την πρώτη του ταινία το 1946 με τίτλο “The Strange Love of Martha Ivers”.

Γεννήθηκε στο Άμστερνταμ της Νέας Υόρκης το 1916. Το πραγματικό του όνομα είναι Ισούρ Ντανιέλοβιτς. Οι γονείς του ήταν ο Χέρσελ Χάρι Ντανιέλοβιτς και η Μπράινα Μπέρθα Σάνγκελ, Εβραίοι μετανάστες από τη Λευκορωσία.

Προερχόμενος από φτωχή οικογένεια, ο μικρός Κερκ Ντάγκλας πουλούσε τρόφιμα σε ανθρακωρύχους για να βοηθήσει την κατάσταση στο σπίτι του. Αργότερα όντας ήδη διάσημος δήλωσε σε συνέντευξή του ότι άλλαξε τουλάχιστον 40 δουλειές πριν γίνει ηθοποιός[10]. Κατά τη φοίτησή του στο Λύκειο, συμμετείχε σε σχολικές θεατρικές παραστάσεις και διαπίστωσε ότι το μόνο πράγμα για το οποίο ήταν σίγουρος στη ζωή του ήταν η επιθυμία του να γίνει ηθοποιός. Μην μπορώντας να πληρώσει τα δίδακτρα, εισήχθη στο πανεπιστήμιο St. Lawrence έχοντας δανειστεί χρήματα τα οποία επέστρεψε δουλεύοντας ως κηπουρός ή ως επιστάτης. Ήταν επίσης μέλος της ομάδας πάλης του πανεπιστημίουΟ Κερκ Ντάγκλας κατά την αποφοίτησή του από το κολέγιο το 1939.Οι υποκριτικές του ικανότητες δεν πέρασαν απαρατήρητες από την Αμερικανική Ακαδημία του Δράματος στη Νέα Υόρκη, όπου και του παραχωρήθηκε υποτροφία.

Read More

And More