Site icon TLIFE

Η Kirsten Dunst έγινε για πρώτη φορά μητέρα!

Μπορεί τον Δεκέμβριο, να κυκλοφόρησαν φήμες, πως η Kirsten Dunst περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Jesse Plemons, αλλά η χολιγουντιανή ηθοποιός το επιβεβαίωσε μόλις πριν τρεις μήνες με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Η όμορφη Kirsten πόζαρε για το φθινοπωρινό lookbook του 2018, του οίκου Rodarte αγκαλιάζοντας την φουσκωμένη της κοιλιά και επιβεβαιώνοντας έτσι το χαρμόσυνο γεγονός.

Σύμφωνα με το Today, η χολιγουντιανή σταρ και ο αρραβωνιαστικός της έγιναν για πρώτη φορά γονείς! Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι και δεν μπορεί να νιώσει περισσότερη ευτυχία. Την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε η μάνατζερ της ηθοποιού.

Η Kirsten και ο Jesse γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς “Fargo”, όπου υποδύονταν ένα παντρεμένο ζευγάρι. Η χημεία τους ήταν μεγάλη και δεν άργησε να εξελιχθεί σε έρωτα. Μάλιστα, η χολιγουντιανή σταρ είχε αποκαλύψει σε αρκετές συνεντεύξεις της την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί μέχρι την ηλικία των 33 αλλά τελικά ο πελαργός της χτύπησε την πόρτα στα 35 της. Το ζευγάρι, μάλιστα, αρραβωνιάστηκε πριν μερικούς μήνες με μια κρυφή τελετή και το νεογέννητο αγοράκι του θα ολοκληρώσει την ευτυχία του!

© 2024 tlife.gr