Κιβωτός του Κόσμου: O Πατέρας Αντώνιος σε νέες δηλώσεις – «Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του»

“Δεν έχει γίνει καμία ασέλγεια, σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα”, φέρεται να επιμένει ο πατέρας Αντώνιος για τις καταγγελίες σε βάρος της “Κιβωτού του Κόσμου“, όπως μετέδωσε σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο πατέρας Αντώνιος που τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο στόχαστρο λόγω αρκετών καταγγελιών σε βάρος του,  φέρεται επίσης να τονίζει: “Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του”.

Τρεις είναι οι καταγγελίες ασέλγειας μέσα στην “Κιβωτό του Κόσμου”, που ερευνούν οι Αρχές.

Την πρώτη καταγγελία έκανε ο 19χρονος με τα αρχικά Γ.Π., ο οποίος βρήκε το θάρρος να καταθέσει για τη σεξουαλική κακοποίηση, που, όπως λέει, υπέστη από το υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής.

Από την κατάθεσή του προκύπτει ότι πέρα από θύμα είναι και μάρτυρας και υποδεικνύει έναν ακόμα 20χρονο, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα ασέλγειας.

Οι αστυνομικοί είχαν αναζητήσει τον νεαρό στη δομή του Βόλου, όμως διαπιστώθηκε ότι έχει μετακομίσει στο Παγκράτι, όπου και πήγε στο Α.Τ. και κατέθεσε.

Υπάρχει και τρίτη καταγγελία για ασέλγεια σε νεαρό. Την αποκάλυψη έκανε πρώην εργαζόμενος της οργάνωσης, ο οποίος μίλησε στην εισαγγελία ανηλίκων.

Read More

And More