Κιβωτός του Κόσμου: Τα απειλητικά μηνύματα προς τα παιδιά που κατήγγειλαν τον Πατέρα Αντώνιο

Απειλητικά μηνύματα φέρεται ότι δέχτηκαν τα παιδιά που έκαναν τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές εις βάρος της Κιβωτού του Κόσμου και του Πατέρα Αντώνιου, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Real News.

«Κοιτάξτε λίγο τον ουρανό. Θα του κάνετε παρέα σε λίγο εσείς οι ψευδομάρτυρες. Και αυτή τη φορά δεν θα είναι κανένας να σας σώσει, γιατί το χέρι που ευεργετεί δεν το δαγκώνεις. 

Τουλάχιστον νιώσατε και κάπως σημαντικοί, βγαίνοντας στα κανάλια. Πήρατε αρκετή σημασία νομίζω. Ευχή και κατάρα δίνω η ζωή σας να είναι τόσο σ… ώστε να θέλετε μόνοι σας να πατήσετε τη σκανδάλη. Και μη μπερδεύεστε, η Κιβωτός είναι η οικογένεια μου και όχι απλά ένα κτίριο» αναφέρει χαρακτηριστικά το απειλητικό μήνυμα.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι:

Μέχρι πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο της «Κιβωτού» ο πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα και το ανήλικο παιδί τους έμεναν σε διαμέρισμα στον Κολωνό, ωστόσο μετά τις αποκαλύψεις αποχώρησαν από την περιοχή.

Οι δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου ανέφεραν σε δηλώσεις τους πως η οικογένεια πέρασε το βράδυ της Παρασκευής στο αυτοκίνητo, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας Αντώνιος έχει ήδη νοικιάσει σπίτι και μία αποθήκη, προκειμένου να μεταφέρουν κάποια από τα πράγματά τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Read More

And More