Κλαίει όλη η Κεφαλονιά για το χαμό της Άννας Πολλάτου! Απαρηγόρητα τα αδέλφια της.

Κυριολεκτικά όλη η Κεφαλονιά σήμερα είναι βυθισμένη στο πένθος. Όλο το νησί, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει, ότι η Άννα Πολλάτου, η δική τους Άννα που την ξέρουν από μωρό παιδί και που δόξασε το νησί τους δεν υπάρχει πια και σήμερα το απόγευμα θα την υποδεχθεί η γη της πατρίδας της.

Διάβασε εδώ για το τελευταίο αντίο στην άτυχη αθλήτρια

Διάβασε εδώ ποια ήταν η Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του ξαφνικού θανάτου της όλοι σοκαρίστηκαν ενώ ο πατέρας της που την περίμενε στην Κυλλήνη για να μπουν μαζί στο πλοίο για να πάνε στην Κεφαλονιά δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη. Τραγική φιγούρα η μητέρα της Άννας αλλά και τα αδέλφια της που είναι απαρηγόρητα από την απώλεια της αγαπημένης τους αδερφής. Η Άννα πήγαινε στην Κεφαλονιά για να ψηφίσει. Ο ένας από τους αδελφούς της μάλιστα, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Η Άννα που εκτός από καταπληκτική αθλήτρια ήταν και μια πολύ όμορφη κοπέλα, ήταν πολύ αγαπητή στην Κεφαλονιά και σήμερα όλο το νησί θα τη συνοδεύεσει με πόνο και οδύνη στην τελευταία της κατοικία, στις 5 το απόγευμα. Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής που χάρισε πολλές πρωτιές και μετάλλια στην Ελλάδα, έχασε της ζωή της σε τροχαίο το περασμένο Σάββατο.

Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, στο ύψος του Γηροκομείου η αθλήτρια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της μάρκας Smart, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και με το πίσω μέρος συγκρούστηκε με αγροτικό φορτηγάκι, στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες απο την περιοχή και κινούνταν απο Πύργο προς Πάτρα.

Το συγκινητικό αντίο στην Άννα από το site kefaloniapress

Η είδηση που έγραψε το Reuters για το χαμό της Άννας

Δες την τελευταία της συνέντευξη

Read More

And More