Κλεάνθης Τσιρώνης: Θλίψη στην κηδεία του στον Ελαιώνα – Λύγισε η σύζυγός του

Στον παράδεισό του όπως τον αποκαλούσε. κηδεύτηκε σήμερα ο Κλεάνθης Τσιρώνης. Το όνομά του συνδέθηκε με την Βαρβάκειο Αγορά όσο κανενός άλλου. Αγαπητός στον κόσμο. Στους πελάτες του, στους δημοσιογράφους. Ήταν η εμβληματική μορφή της Βαρβακείου αγοράς.

Ο επί χρόνια πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς χτυπήθηκε από τον κορονοϊό και επειδή είχε και υποκείμενο νόσημα, δεν άντεξε. Άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Πέμπτη στα 68 του χρόνια, μετά από νοσηλεία στο Σωτηρία.

Η σύζυγός του είχε πει στο TLIFE για το θάνατό του :”20 μέρες ήταν στο Σωτηρία. O σύζυγος ήταν διαβητικός και, όπως καταλαβαίνετε, το μικρόβιο του κατέστρεψε τελείως τους πνεύμονες, έκανε πυρετό τη μία μέρα. Μπήκαμε αμέσως στο νοσοκομείο, τον βάλανε στο οξυγόνο και τον διασωλήνωσαν. Ήταν σε καταστολή, σε νάρκωση”.

Η κηδεία του Κλεάνθη Τσιρώνη έγινε με όλα τα μέτρα ασφαλείας και άνδρες που κουβαλούν το φέρετρό του φορούν ειδικές στολές, γάντια και μάσκες.

Η σύζυγός του Αθανασία, λύγισε και έσκυψε να φιλήσει το φέρετρο το αγαπημένου της αποχαιρετώντας τον για πάντα

H σύζυγος του Κλεάνθη Τσιρώνη με την κόρη τους και τον αδελφό της

Συντετριμμένη η σύζυγος του Κλεάνθη, Αθανασία

Σήμερα η σύζυγός του Αθανασία αλλά και όσοι τον αγάπησαν του είπαν το τελευταίο αντίο στον Ελαιώνα Πύργου, τόπο καταγωγής της. “Είχαμε εκεί έναν ωραίο κήπο με λουλούδια και μου έλεγε εδώ είναι ο παράδεισός μου. Μου έλεγε θα με φέρεις εδώ δίπλα στον παράδεισο”, είπε η Αθανασία Τσιρώνη στο Tlife. Δες εδώ, φωτογραφίες

To ΤLIFE και ο φωτογράφος Πέτρος Χόντος βρίσκεται στον Ελαιώνα και θα σου μεταφέρει το ρεπορτάζ

Ποιος ήταν ο Κλεάνθης Τσιρώνης

13 ετών ο Κλεάνθης Τσιρώνης φεύγει από το χωριό και αναζητά τη τύχη του στην Αθήνα. Έπιασε δουλειά σε ένα κρεοπωλείο στη Πλάκα και αργότερα στη Βαρβάκειο άνοιξε το δικό του μαγαζί.

Σύμφωνα με την Αθανασία Τσιρώνη επί 55 χρονια ήταν στην αγορά. Ο ιστορικός πρόεδρος, η “ψυχή της Βαρβακείου”, όπως τον αποκαλούσαν οι συνάδελφοί του ήταν ένας άνθρωπος μαχητικός που αγωνιζόταν για τα αιτήματα των κρεοπωλών.

Όσοι τον ήξεραν αναγνωρίζουν πως ο Κλεάνθης Τσιρώνης κατάφερε με αγώνα και πολύ δουλειά να γίνει ο πρόεδρος, η ψυχή της Βαρβακείου αγοράς. 30 χρόνια να είναι η εμβληματική φυσιογνωμία της αγοράς των κρεοπωλών.

Read More

And More