“Κλειδώνει” ο Γιώργος Λιάγκας για την παρουσίαση του “The Voice”!

Μπορεί αυτή την εποχή η απόλυτη προτεραιότητα των Αντεννικών σε σχέση με το prime-time τους να είναι το στήσιμο του “Dancing”, μιας και ο χρόνος μέχρι την πρεμιέρα έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα, όμως,παρόλα αυτά έχουν αρχίσει να στήνουν εντατικά και το νέο τάλεντ-σόου τους.

Ο λόγος; Ο λόγος φυσικά τόση ώρα για το ήδη πολυσυζητημένο σόου “The Voice”, το οποίο αφού έχει κάνει θραύση στο εξωτερικό φέτος έρχεται μετά Βαίων και κλάδων και στην ελληνική τηλεόραση.

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θέλουν το συγκεκριμένο φορμά να καταφέρουν να το στήσουν με ανθρώπους που έχουν λάμψει όντως στην ελληνική, μουσική σκηνή και έχουν γράψει την δική τους ιστορία με χρυσά γράμματα, γι ΄αυτό και το… σαφάρι για την συνθεση της κριτικής επιτροπής έχει αποδεχθεί μέχρι στιγμής, ιδιαίτερα δύσκολο.

Αννα Βίσση, Ελενα Παπαρίζου, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή και η τεράστια Μαρινέλλα – όπως σας γράφουμε σε άλλη σημερινή ανάρτησή μας – είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν πέσει μέχρι τώρα στο τραπέζι και το κανάλι έχει βρεθεί ήδη σε συζητήσεις μαζί τους.

Παρόλα αυτά, ακόμα ένα πόστο το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους ιθύνοντες του καναλιού, είναι το ποιος θα αναλάβει χρέη “οικοδεσπότη”. Ετσι, μετά από διάφορα ονόματα τα οποία ακούστηκαν ανάμεσά τους ναι, ήταν κι αυτό του Νίκου Αλιάγα, οι Αντεννικοί προσανατολίζονται στο να εμπιστευτούν την παρουσίαση του σόου στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήδη ανήκει στο δυναμικό του καναλιού, αγαπά την μουσική, έχει μεγάλη εμπειρία στο ζωντανό, οπότε φαίνεται να “κλειδώνει” το όνομά του για την παρουσίαση :

“Η αλήθεια είναι πως όντως το όνομα του Γιώργου είναι ένα από τα ονόματα εκείνα τα οποία έχουμε σκεφτεί πολύ σοβαρά σε ότι έχει να κάνει με την παρουσίαση του συγκεκριμένου φορμά. Μάλιστα, μπορώ να σου πω,πως αυτή την στιγμή είναι και ο επικρατέστερος για διάφορους λόγους”, λέει στο “TLIFE” υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού και σπεύδει να συμπληρώσει :

“Αλλωσε, έτσι κι αλλιώς είχαμε συζητήσει και είχαμε υποσχεθεί στον Γιώργο και μία βραδινή, ψυχαγωγική εκπομπή, οπότε αυτή γιατί να μην είναι το “The Voice”; Παρόλα αυτά, οι οριστικές αποφάσεις ακόμα δεν έχουν παρθεί…”

Read More

And More