Κλείνουν απόψε οι πόρτες της “Πολυκατοικίας” !

Επειτα από τρία χρόνια συγκατοίκησης οι ένοικοι της θεότρελης Πολυκατοικίας του Mega εγκαταλείπουν άρον άρον το κτίριο που… γέρνει σαν τον πύργο της Πίζας! Η σειρά ολοκληρώνεται απόψε στις 9.50 μ.μ. με ένα σπέσιαλ επεισόδιο, στο οποίο εμφανίζονται και πολλοί παλιοί ένοικοί της…

Η ιστορία ξεκινά όταν δίπλα στην “Πολυκατοικία” γίνονται εκσκαφές για ένα γκαράζ, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ρωγμές στους τοίχους του κτιρίου. Οι γείτονες δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, αλλά καλού-κακού φωνάζουν έναν μηχανικό.

Οταν, όμως, εκείνος τους λέει ότι πρέπει να εγκαταλείψουν την Πολυκατοικία, οι γείτονες τον φυλακίζουν στη σοφίτα μέχρι να αλλάξει γνώμη, θεωρώντας ότι είναι άνθρωπος του εργολάβου, του Παντελή.

Η αστυνομία αναζητά τον μηχανικό, όμως οι γείτονες καταφέρνουν να τους παραπλανήσουν. Ακόμα και όταν η Πολυκατοικία αρχίζει να γέρνει, οι γείτονες αρνούνται να την εγκαταλείψουν, με αποτέλεσμα να γίνουν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων.

Ετσι ενημερώνεται ο Μανώλης στο χωριό, η αδελφή της Βασιλικής, η Μαίρη, ακόμα και η Αλίκη στην Αμερική. Κι έτσι όλοι επιστρέφουν συγκινημένοι να συμπαρασταθούν στους παλιούς τους φίλους… Παράλληλα, η Ελένη (Β. Ανδρίτσου) ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Κωνσταντίνο, όμως, τότε εμφανίζεται πάλι ο Μανώλης (Δ. Κουρούμπαλης).

Ο Κωνσταντίνος ανησυχεί για την παρουσία του, αλλά παριστάνοντας τον άνετο τον καλεί στο γάμο. Ο Μανώλης προσπαθεί να το αποφύγει αλλά, θέλοντας κι αυτός να κάνει τον άνετο, δέχεται να πάει στον γάμο… Ο Τζοβάνι, καθώς τελευταία οι δουλειές του δεν πάνε καλά, σχεδιάζει να επιστρέψουν στην Αλβανία όπου η οικοδομή έχει άνθηση.

Η Τζούλη, όμως, σχεδιάζει να ανοίξει εδώ τη δική της επιχείρηση. Στα σχέδια του Τζοβάνι αντιδρά και η Ρομίνα, που θέλει να μείνει στην Αθήνα με τον φίλο της. Κι έτσι η οικογενειακή κόντρα συνεχίζεται μέχρι την τελευταία στιγμή με απρόβλεπτες συνέπειες…

Τέλος, η Λουκία, μετά από μια μεγάλη περίοδο ανεργίας βρίσκει δουλειά στην Ισπανία, όμως, ο Τάκης (Γ. Τσιμιτσέλης) προσπαθεί να την αποτρέψει. Το ζευγάρι μαλώνει συνέχεια, αλλά στο παρά πέντε μια αιφνίδια λιποθυμία της Λουκίας θα τους φέρει πάλι πολύ κοντά…

Read More

And More