Κλείνουν για φοροδιαφυγή 60 νυχτερινά κέντρα!

Κλείνουν για φοροδιαφυγή 60 νυχτερινά κέντρα! | tlife.gr

Ένας από τους πολλούς λόγους που η χώρα μας έφτασε στα πρόθυρα της πτώχευσης είναι η φοροδιαφυγή. Έτσι το υπουργείο οικονομικών θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία αποφάσισε να βάλει λουκέτο σε όσες επιχειρήσεις δηλώνουν έσοδα 15.000€ τον χρόνο και δεν κόβουν αποδείξεις.

Όπως καταλαβαίνεις είναι καθαρή απάτη ένα νυχτερινό κέντρο να δηλώνει μόνο 15.000€. Από τα 1600 νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μόνο τα 97 δηλώνουν έσοδα άνω τον 80.000€. Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που θα κλείσουν βρίσκονται και μεγάλα ονόματα που έχουν καθιερωθεί στη νυχτερνή διασκέδαση.

Πέραν όμως από τα κέντρα διασκέδασης το υπουργείο είναι έτοιμο να λάβει δραστικά μέτρα και εναντίον των 150 γιατρών που δήλωναν σχεδόν τετραψήφιο ετήσιο εισόδημα. Θα αποκαλύψει σύντομα τα ονόματά τους και θα τους επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις.

Στην »μαύρη» λίστα έχει μπει και ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει 40 εκατομμύρια ευρώ καθώς κατέχει ακίνητη περιουσία αξίας 250.000.000€ την οποία φυσικά δεν έχει δηλώσει.

READ more