Κλείνουν σιγά-σιγά οι θέσεις στο …πάλκο του “Just the two of us” !

Σαν…βροχή πέφτουν αυτή την εποχή τα ονόματα που φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις με το Mega για το νέο πολυσυζητημένο σόου του καναλιού “Just the two of us” .

Οπως ακριβώς έγινε και πέρσι με το “Dancing with the stars” του ΑΝΤ1 ,αυτό ακριβώς γίνεται και φέτος με το πρόγραμμα του Mega… Σχεδόν ολόκληρη η εγχώρια σόου-μπιζ φαίνεται να έχει κάνει επαφές και συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι.

Παρά ,λοιπόν, το γεγονός ότι οι υποψήφιοι και επαγγελματίες ,αλλά και …ερασιτέχνες τραγουδιστές ξεφυτρώνουν καθημερινά σαν τα μανιτάρια (μην ξεχνάτε πως το σόου αποτελεί ας το πούμε παράλευρη έκδοση του “Dancing”, μόνο που έχει να κάνει με το τραγούδι) ,εντέλει λίγοι είναι εκείνοι που όντως έχουν φτάσει να βρίσκονται ένα μόλις βήμα πριν το …πάλκο του “Just the two of us” !

Ετσι, λοιπόν, σύμφωνα με τα νεότερα, μετά τον νεαρό και ταλαντούχο τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο, στο πρόγραμμα θα συμμετέχει και η Ελένη Φουρέιρα, ενώ όπως αποκειστικά σας έγραψα εδώ μέσα απο το “T-Life” και ο Γιώργος Μητσικώστας θα είναι στο σόου, όπως επίσης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος !

Read More

And More