Κλειστά και σήμερα τα φαρμακεία! Έρχονται νέες απεργίες στα ΜΜΜ

Κλειστά και σήμερα τα φαρμακεία! Έρχονται νέες απεργίες στα ΜΜΜ | tlife.gr

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία με τα φαρμακεία να παραμένουν κλειστά σε Αθήνα, Πειραιά και Πελοπόννησο και τον κόσμο να σχηματίζει ουρές έξω από τα εφημερεύοντα. Παράλληλα, νέος κύκλος απεργιών στα ΜΜΜ αναμένεται από τη Δευτέρα.

Με εντολή του υπουργείου Υγείας, τα φαρμακεία των νοσοκομείων Τζάννειο, Κρατικό Νίκαιας, Μεταξά και Αγία Βαρβάρα χορηγούν φάρμακα σε χρονίως πάσχοντες και ανήμπορους.Επίσης, όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, ανοιχτά θα είναι πλέον 22 φαρμακεία.
Παράλληλα, σε κάθε πόλη της Πελοποννήσου θα λειτουργεί ένα φαρμακείο. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί παμπελοποννησιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φαρμακοποιών, στην κεντρική πλατεία Τρίπολης με ομιλητή τον πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεόδωρο Αμπατζόγλου
Χειρόφρενο στα ΜΜΜ από τη Δευτέρα
Η αιφνιδιαστική κίνηση Ρέππα να καταθέσει το νομοσχέδιο στη Βουλή έφερε άμεση αντίδραση των συνδικαλιστών και εργαζομένων που δηλώνουν οργισμένοι, μιλούν για εμπαιγμό και ετοιμάζονται να τραβήξουν χειρόφρενο για μια ακόμη φορά στα λεωφορεία από την ερχόμενη εβδομάδα.
Οι εργαζόμενοι μιλούν για προσχηματικό διάλογο από την πλευρά της Κυβέρνησης ώστε να κερδίσει χρόνο και να καταφέρει να τους αιφνιδιάσει και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες εκείνοι θα απαντήσουν με 48ωρη απεργία την ερχόμενη Δευτέρα και την Τρίτη.

READ more