“Κλειστό λόγω διακοπών”, μία εβδομάδα νωρίτερα το πρόγραμμα του ΑΝΤ1!

Σε ρυθμούς καλοκαιρινής… ραστώνης μπαίνουν σιγά-σιγά τα κανάλια, όπως γίνεται άλλωστε παραδοσιακά κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Ετσι, το fresh πρόγραμμα των καναλιών κατεβάζει ρολά και οσονούπω η τηλεόρασή μας θα πλημμυρίσει από κονσέρβες, τόσο που έναν κίνδυνο για σκορβούτο θα τον πάθουμε!

Εξαίρεση στο παραπάνω τηλεοπτικό κανόνα δεν θα μπορούσε να είναι ο ΑΝΤ1, ο οποίος μάλιστα αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στο πρόγραμμά του μία ώρα αρχύτερα.

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Το fresh πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δεν θα μας κουνήσει το μαντήλι την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, αλλά την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, μιας και ως γνωστόν ο τηλεοπτικός χρόνος είναι χρήμα και αυτές οι εποχές δεν είναι εποχές για έξοδα.

Αποτέλεσμα; Οι Αντεννικοί αποφάσισαν την Κυριακή 28 Ιουνίου να μας πουν το “καλό καλοκαίρι”, μιας και μέχρι το βράδυ της τελευταίας Κυριακής του Ιουνίου θα έχει ρίξει αυλαία όλο το live πρόγραμμα του καναλιού. Με άλλα λόγια θα μας έχουν αποχαιρετήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, η Μαρία Μπεκατώρου, αφού βεβαίως την αρχή έκαναν ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του.

Read More

And More