Κλέλια Ανδριολάτου: Έτσι μας καλημέρισε το κορίτσι του Ρένου Ρώτα

Με μια κούπα ζεστό καφέ και γεμάτη αισιοδοξία μας καλημέρισε το 20χρονο μοντέλο και ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου! Η νεαρή πρωταγωνίστρια του “Μπρούσκο” και αγαπημένη του Ρένου Ρώτα που έχει κλέψει τις καρδιές του κοινού, ξεκίνησε την ημέρα της με ρομαντισμό και γεμάτη ενέργεια ανεβάζοντας μια selfie στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram λίγο πριν ξεκινήσει για τη δουλειά.

Poured myself a cup of ambition #goodmorning#workiswork#workislove#lifeispassion

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou) στις


Η όμορφη Θεσσαλονικιά Κλέλια Ανδριολάτου, που από φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και μοντέλο από τα 14 της, βρέθηκε όπως έχει δηλώσει τυχαία μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, υποδύεται το ρόλο της σέξι ψυχολόγου στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, στον οποίο “στεγάζεται” τηλεοπτικά και ο σύντροφό της, Ρένος Ρώτας που εμφανίζεται στους “Συμμαθητές”. Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους οκτώ μήνες και μάλιστα πρόσφατα ο Ρένος ταξίδεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της εντυπωσιακής ηθοποιού για να γνωρίσει τους γονείς της!

Η σαγηνευτική Κλέλια μπορεί να μην έχει αφήσει για τα καλά πίσω της την εποχή που φωτογραφιζόταν για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, όπως η Vogue, το Μadame Figaro και το Elle, αλλά φαίνεται πως η υποκριτική την έχει κερδίσει για την ώρα. Άλλωστε, όπως έχει πει: “Αισθάνομαι ευλογημένη που έχω την ευκαιρία να κάνω πράγματα που με γεμίζουν. Το μέλλον μου θέλω να έχει όση ισορροπία χρειάζεται, διατηρώντας όμως το πάθος και την ενέργειά μου για νέες προοπτικές”.

Read More

And More