Κλέλια Ανδριολάτου: Μένει σπίτι και ξεκινά την εβδομάδα της με τον πιο δυναμικό τρόπο! [pic]

Η Κλέλια Ανδριολάτου μπορεί τον τελευταίο διάστημα να έχει αφοσιωθεί στις σπουδές της στην υποκριτική και τον χορό και να απέχει από το θέατρο και την τηλεόραση, όμως είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ιδίως στο Instagram. Η όμορφη ηθοποιός βρίσκεται φυσικά εδώ και μέρες μέσα στο σπίτι της, αντιμετωπίζει με ψυχραιμία την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και γενικά στον πλανήτη με την εξάπλωση του κορονοϊού και φροντίζει να αξιοποιεί το χρόνο της όσο πιο παραγωγικά γίνεται.

Η ίδια έχει δημιουργήσει μια νέα ρουτίνα προσαρμοσμένη στους καινούργιους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας και προσπαθεί να την απολαμβάνει. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ρουτίνας είναι η γυμναστική και ειδικότερα η yoga. Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει μαγευτεί από το συγκεκριμένο είδος εκγύμνασης και σε κάθε προπόνηση δίνει τον καλύτερο εαυτό της στοχεύοντας στην καθημερινή εξέλιξη.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η γλυκιά ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο στιγμιότυπα από την προπόνησή της δείχνοντας μας τις άριστες επιδόσεις της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Κλέλια Ανδριολάτου ξεκινάει την εβδομάδα της με τον πιο δυναμικό τρόπο!

Read More

And More