Κλέλια Ανδριολάτου: Ο ξέφρενος χορός σε πανηγύρι στην Πάτμο – Βίντεο

Ένα υπέροχο καλοκαίρι απολαμβάνει από τον Ιούλιο η Κλέλια Ανδριολάτου μαζί με τους αγαπημένους της φίλους, κάνοντας τουρ σε διάφορα νησιά της Ελλάδας.

Ένα από τα αγαπημένα της μάλιστα, είναι τα Κουφονήσια όπου εκεί περνάει το περισσότερο μέρος των διακοπών της μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Έλενα Χριστοπούλου και την Βασιλική Ρούσου.

Λίγες ημέρες πριν το Δεκαπενταύγουστο όμως, η ηθοποιός αποφάσισε να ταξιδέψει στην Πάτμο και να απολαύσει και εκεί λίγες ημέρες των διακοπών της.

Η ίδια μάλιστα, καθ’ όλη της διάρκεια των διακοπών είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις τις στις παραλίες, σε όμορφα χωριουδάκια, αλλά και σε πολλές άλλες τοποθεσίες.

Τον Δεκαπενταύγουστο ωστόσο, αποφάσισε να τον γιορτάζει μαζί με την παρέα της σε ένα από τα πανηγύρια του νησιού, ενώ αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της το απόλαυσε με την ψυχή της

Η ίδια δημοσίευσε το απόγευμα της Τρίτης 16/8 ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να χορεύει ζεμπέκικο με τον δικό της μοναδικό τρόπο, ενώ όλοι δίπλα της δεν σταματούν να την χειροκροτούν.

Δες το βίντεο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou)

Read More

And More