Κλέλια Ανδριολάτου: Στο πλευρό του Ρένου Ρώτα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασής του

Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας υπήρξαν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Τι και αν πριν λίγο καιρό δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, ο ταλαντούχος ηθοποιός αποφεύγει να δίνει ξεκάθαρη απάντηση στο ζήτημα. Πρόσφατα, ο Ρένος Ρώτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Η φωλιά των ΚουΚου” και στην ερώτηση σχετικά με την σχέση του με την Κλέλια Ανδριολάτου ανέφερε:

«Θεωρώ ότι υπήρξε μια τριβή, λίγο χώρισαν οι δρόμοι μας και λόγω της δουλειάς και αυτή εργάζεται πολύ σκληρά για να γίνει ηθοποιός. Και αυτό μας οδήγησε στο να χωρίσουν λίγο οι δρόμοι μας, μπορεί για λίγο, μπορεί για περισσότερο. Θα δούμε… Έχουμε πολύ καλή σχέση και είναι αλήθεια αυτό». Το ζευγάρι φαίνεται πως διανύει μια κρίσιμη περίοδο στη σχέση του με τον χρόνο να δείχνει τελικά αν θα καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Κλέλια Ανδριολάτου έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ο κατά φαντασίαν ασθενής”, στην οποία συμμετέχει ο Ρένος Ρώτας. Οι δυο τους μπορεί να μην φωτογραφήθηκαν μαζί, όμως η πανέμορφη ηθοποιός και μοντέλο βρέθηκε στην παράσταση για να στηρίξει τον Ρένο Ρώτα. Ανεξαρτήτως από το τι θα συμβεί, το ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις.

Νεφέλη Κουρή-Ρένος Ρώτας-Νίκη Παλληκαράκη-Αθηνά Οικονομάκου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More