Κλέλια Ανδριολάτου: Το Maestro, η ζωή μακριά από την οικογένειά της και αυτό που στερήθηκε στην παιδική της ηλικία

Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro“, Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και στη Δέσποινα Καμπούρη.

Η Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε πως αν και είναι χορτασμένη από αγάπη, το κομμάτι που ίσως στερήθηκε στην παιδική της ηλικία είναι η ανεμελιά, ενώ σε άλλο σημείο μίλησε για τη ζωή μακριά από τους γονείς της.

«Είμαι χορτασμένη από αγάπη αλλά, χορταίνεις ποτέ από την αγάπη; Δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να πω ότι μου έλειψε, είναι ότι επειδή δουλεύω από πολύ μικρή, έχω στερηθεί λίγο την παιδική ανεμελιά. Δούλευα ως μοντέλο οπότε κάθε εβδομάδα έπρεπε να ταξιδεύω. Όλο αυτό το κομμάτι σε συνδυασμό με το σχολείο, ήταν δύσκολο» είπε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Όσο για τη ζωή τα τελευταία 8 χρόνια μακριά από την οικογένειά της που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, η Κλέλια Ανδριολάτου είπε,

«Οι γονείς μου είναι στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα έχω κάποιους συγγενείς, έχω φίλους. Δεν αισθάνομαι μόνη μου αλλά μου αρέσει η μοναχικότητα. Ζω στην Αθήνα 8 χρόνια. Είμαι ένας άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα… Δεν τρομάζω εύκολα για πράγματα που περνάνε από το χέρι μου».

Δες όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

Read More

And More