Κλέλια Ανδριολάτου: Το TLIFE στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί – Φωτογραφίες

Η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Οι δυο χέστηδες» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14/2 στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν.

Ανήμερα της επετείου της συμπλήρωσης των 37χρόνων από τη μέρα που ο Κάρολος Κουν έφυγε από τη ζωή, η Κλέλια Ανδριολάτου με τους Γιώργο Γλάστρα, Σμαράγδα Κακκίνου, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, και Θέμη Πάνου παρουσίασαν στο κοινό και σε μερικούς ξεχωριστούς καλεσμένους  τη μονόπρακτη φαρσοκωμωδία του 1860 «Οι δυο χέστηδες» του Ευγένιου Λαμπίς, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Παπαβασιλείου.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, ήταν η Λίνα Μενδώνη, η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, η Ειρήνη Κολιδά, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Γιάννης Μόσχος, ο Φοίβος Μαρκιανός κ.α

Μετά το τέλος της παράστασης, ο σκηνοθέτης Βασίλης Παπαβασιλείου, ανέβηκε στη σκηνή και έκανε μια ξεχωριστή αναφορά στον Κάρολο Κουν ζητώντας από το κοινό να τιμήσει τη μνήμη του με το πιο θερμό του χειροκρότημα, όπως και έγινε.

Κλέλια Ανδριολάτου-Γιάννης Καλαβριανός-Γιώργος Γλάστρας-Νικολέτα Φιλόσογλου-Γιάννης Μόσχος-Δέσποινα Γιαννοπούλου

Τάσης Χριστογιαννόπουλος-Κλέλια Ανδριολάτου-Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος-Μαριάννα Κάλμπαρη

Μαριάννα Κάλμπαρη-Βερόνικα Δαβάκη-Τάσος Παπανδρέου-Κλέλια Ανδριλάτου-Μανόλης Παντελιδάκης

Άντζελα Γκερέκου, Φοίβος Μαρκιανός

Η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου

Η Μαρία Βοσκοπούλου με τους συμφοιτητές της από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν όπου ξεκίνησε να φοιτά

Βασίλης Παπαβασιλείου

Λίνα Μενδώνη, Μαριάννα Κάλμπαρη

Γιάννης Μόσχος

Άντζελα Γκερέκου, Λίνα Μενδώνη, Βασίλης Παπαβασιλείου

Φωκάς Ευαγγελινός

Ειρήνη Κολιδά

Βερόνικα Δαβάκη-Τάσος Πυργιέρης-Μαριάννα Κάλμπαρη

 

Λίγα λόγια για το έργο

Το μέλλον της Καικίλια κρέμεται από δύο…χέστηδες. Από τη μια ο πατέρας της Τιμποντιέ, που δεν μπορεί ποτέ να πει όχι κι έτσι δεν τολμά να αρνηθεί το χέρι της σε έναν αλαζόνα και δόλιο προικοθήρα, τον Γκαραντού. Από την άλλη, ο αγαπημένος της Φρεμισέν που είναι τόσο ντροπαλός που δεν τολμά να της κάνει πρόταση γάμου.

«Μα τι θα απογίνει αυτό το κορίτσι;» αναρωτιέται ακόμα και η υπηρέτρια Αννέτα. Πώς θα καταφέρει να παντρευτεί τον άντρα που αγαπά; Ευτυχώς χάρη στην αποφασιστικότητά της, αλλά και χάρη σε μια ανατροπή της μοίρας που αποκαλύπτει ότι ο προικοθήρας είναι ένας βίαιος άνθρωπος που είχε φυλακιστεί επειδή χτύπησε την πρώτη του γυναίκα, η Καικίλια θα πάρει την κατάσταση -αλλά και τον εαυτό της- στα χέρια της…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/Θωμάς Δασκαλάκης-NDP

Read More

And More