Κλέλια Πανταζή: Έτσι ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στην μητέρα της για τα γενέθλιά της!

Ως λάτρης των social media, η Κλέλια Πανταζή μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Μάλιστα, η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, συχνά-πυκνά κάνει πολύ τρυφερές αναρτήσεις με τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο.

Η Κλέλια βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα από την ημέρα που έγινε μανούλα για πρώτη φορά και έχει αφοσιωθεί απόλυτα στον μικρό της πρίγκιπα, ο οποίος του έχει κλέψει την καρδιά. Δεν θέλει να χάνει στιγμές από το μεγάλωμά του και γι’ αυτό δεν τον αποχωρίζεται στιγμή.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η όμορφη μανούλα δημοσίευσε στο προφίλ της ένα κολάζ με δύο φωτογραφία. Μία από το παρελθόν και μία πρόσφατη. Στη μία απεικονίζεται η μητέρα της αγκαλιά με την ίδια και την αδερφή της, Άννη Πανταζή, ενώ στην άλλη κρατώντας σφιχτά τα δύο εγγόνια της.

Ο λόγος που έκανε αυτή την ανάρτηση η Κλέλια δεν ήταν άλλος από τα γενέθλια τη μητέρα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. “Happy birthday to the best mommy-granny in the world” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Χρόνια πολλά!

Read More

And More