Κλέλια Πανταζή: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της! [video]

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Κλέλια Πανταζή, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο. Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά μέχρι στιγμή δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει. Ωστόσο, απολαμβάνει στο έπακρον την εξέλιξη της κύησης και δεν σταματά τις τρυφερές αναρτήσεις στα social media, όπου είναι πολύ ενεργή.

Χθες, μάλιστα, μέσα από τα InstaStories της, η όμορφη Κλέλια αποκάλυψε στους followers της την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της εν αναμονή του πελαργού. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο, παρουσιάζοντάς του το νέο look της.

Η μέλλουσα μανούλα έβαψε τα μαλλιά της στην φυσική καστανή τους απόχρωση και έκανε περισσότερες ξανθές ανταύγειες, προκειμένου να ανοίξει λίγο το χρώμα και να την φωτίσουν. Κούρεψε, μάλιστα, τις άκρες που είχαν ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και την θάλασσα, ενώ τα ίσιωσε, δείχνοντας πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.

Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ!

Read More

And More