Κλέλια Πανταζή: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της λίγο πριν γεννήσει

Η Κλέλια Πανταζή βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο.

Η Ολυμπιονίκης έχει ξεκινήσει ήδη να μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του γιου της, ενώ όλη η οικογένεια περιμένει από μέρα σε μέρα το νέο μέλος.

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου ήταν μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για την Κλέλια Πανταζή, καθώς ο γιος της, Μιχαήλ Άγγελος, είχε τα γενέθλιά του. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο η γλυκιά μανούλα έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της.

«Μου φαίνεται απίστευτο πως πέρασαν κιόλας δύο χρόνια! Πότε ήσουνα μια σταλίτσα, που φοβόμουν πως να σε πιάσω και καθόμουν με τις ώρες από πάνω σου και σε χάζευα να κοιμάσαι και πότε άρχισες να σκαρφαλώνεις αθεόφοβα και να φωνάζεις “μαμά μου” κι εγώ να λιώνω… 2 υπέροχα χρόνια, μέσα σε μια τρελή πανδημία που χωρίς εσένα σίγουρα όλα θα ήταν διαφορετικά και στενάχωρα. Σ’ αγαπάω όσο δεν ήξερα ότι μπορεί να αγαπήσει κάποιος!
Η μαμά σου!
Υ.Γ. Το μόνο που δεν έχει αλλάξει, είναι ότι και τότε και τώρα θέλω με την ίδια λαχτάρα να σου ρουφάω τα μάγουλα!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κλέλια Πανταζή για τα γενέθλια του γιου της», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κλέλια Πανταζή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi)

Read More

And More