Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος: Βαφτίζουν τον γιο τους – Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει ο μικρός τους

Την βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους, σχεδιάζουν, η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος.

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Μυτιλήνη, όπου και απολαμβάνει τις οικογενειακές του διακοπές μαζί με τα δυο του παιδιά, τον μεγάλο τους γιο Μιχαήλ-Άγγελο που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2019 και τον μικρότερο γιο τους που ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο.

Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος: Βαφτίζουν τον γιο τους!

Κατά τη διάρκεια λοιπόν τον καλοκαιρινών τους διακοπών, η Κλέλια Πανταζή κατάφερε να βρει λίγο χρόνο και να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων οι οποίοι θέλησαν να μάθουν πότε θα γίνει η βάφτιση του μικρού της γιου αλλά και το όνομα που αυτός θα πάρει.

Η Κλέλια Πανταζή με αφορμή αυτές τις ερωτήσεις αποκάλυψε πως έχουν προγραμματίσει η βάφτιση του γιου τους να γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου δείχνοντας μάλιστα και ένα μέρος του προσκλητηρίου.

Σε δεύτερη ανάρτησή της, η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε πως το όνομα του γιου της, θα είναι Γιάννης, από τον παππού του, ωστόσο θα υπάρξει και δεύτερο όνομα που είναι και αυτό με το οποίο φωνάζουν τον μικρό επιλέγοντας όμως να μην το αποκαλύψει και να το κρατήσει για έκπληξη.

«Ευτυχώς μένουνε οι γονείς μου στην ίδια πολυκατοικία και η αδερφή μου με την οικογένειά της, οπότε υπάρχει και άμεση βοήθεια εάν χρειαστεί. Βοηθάει και ο πατέρας μου και η μητέρα μου», είχε δηλώσει η Κλέλια Πανταζή σχετικά με το πως καταφέρνει να τα βγάζει πέρα με δυο παιδιά.

Σε άλλες δηλώσεις της σχετικά με την γέννηση του δεύτερου παιδιού της η Κλέλια Πανταζή είχε πει: «Γέννησα με καισαρική γιατί έτσι είχα φέρει στον κόσμο και το πρώτο παιδί μου λόγω του ζαχάρου που είχα. Ήταν προγραμματισμένο να γεννήσω τη Δευτέρα. Δεν είχα άγχος για τη γέννα αλλά για το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ γιατί αν ήταν θετικό θα έπρεπε να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο με κάποιον γιατρό που δεν με γνωρίζει».

Read More

And More