Κλέλια Πανταζή: Ο νεογέννητος γιος της είναι ο sous chef της! [pic]

Η μεγάλη επιθυμία της έγινε πραγματικότητα και έτσι εδώ και περίπου ενάμισι μήνα κρατάει στην αγκαλιά της τον πρίγκιπά της! Ο λόγος για την Κλέλια Πανταζή, η οποία περίμενε πως και πως τη στιγμή που θα γνώριζε το γιο της και τώρα δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από πάνω του.

Ήταν 8 Δεκεμβρίου του 2019 όταν η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος απέκτησαν τον γιο τους! «Προετοιμάζομαι 9 μήνες για να συναντήσω τον έρωτα της ζωής μου», είχε σχολιάσει δημόσια λίγες ημέρες πριν γεννήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή Ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής. Συνεπώς, το 2019 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο!

Η Κλέλια Πανταζή, ως λάτρης των social media και ιδίως του Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τον γιο της και φυσικά επικοινωνεί με άλλες μανούλες δίνει και δέχεται συμβουλές. Πριν μερικές ώρες, η ίδια μας αποκάλυψε ότι δεν αποχωρίζεται το μωρό της ούτε στιγμή, αφού είναι ο μικρός βοηθός της ακόμα και στην…μαγειρική.

Δες τη φωτογραφία:

Η Κλέλια Πανταζή απολαμβάνει κάθε στιγμή του νέου της ρόλου!

Read More

And More