Κλέλια Πανταζή: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο με τον γιο της και τον άντρα της!

Κλέλια Πανταζή: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο με τον γιο της και τον άντρα της! | tlife.gr

Το βράδυ της Κυριακής, η Κλέλια Πανταζή έζησε το πιο όμορφο και ξεχωριστό θαύμα της ζωής της. Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.380 γραμμαρίων, επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο τον έρωτά της με τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο. Έναν χρόνο μετά τον παραμυθένιο γάμο τους, η Κλέλια και ο Λευτέρης υποδέχτηκαν τον γιο τους και όπως καταλαβαίνεις πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Μάλιστα, πριν λίγο δημοσιεύτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από την μαιευτική κλινική ΡΕΑ! Η ευτυχισμένη μανούλα ποζάρει για πρώτη φορά με τον σύζυγό της Λευτέρη και τον νεογέννητο γιο τους και η χαρά τους είναι αποτυπωμένη στα πρόσωπά τους!

Μιλώντας στο TLIFE, η Κλέλια Πανταζή ανέφερε για τον ερχομό του γιου της: «Νιώθω μεγάλη ευτυχία! Τίποτα άλλο! Νιώθω ολοκληρωμένη. Όταν άκουσα το κλάμα για πρώτη φορά, άρχισα να κλαίω. Ήταν σαν να είναι αυτόματος ο οργανισμός, το σύστημα… με το που τον άκουσα να κλαίει και με το που τον είδα και μετά έβαλε τα χεράκια του στο πρόσωπό μου και μας έψαχνε… Κλάμα!».

Δες τις φωτογραφίες:

Στο πλευρό της Κλέλια Πανταζή, οι Ελληνίδες συναθλήτριες και ολυμπιονίκεις Ειρήνη Αΐνδιλη, Εύα Χριστοδούλου και Χαρά Καρυάμη.
Το ζευγάρι μαζί με τους, κα. Αικατερίνη Παπακωνσταντίνου και τη μαία, κα. Τίνα Βουνάση.

Να σας ζήσει!

READ more