Κλέλια Πανταζή: Οι πρώτες λιγούρες της εγκυμοσύνης ξεκίνησαν!

Κι όμως οι πρώτες λιγούρες της εγκυμοσύνης ξεκίνησαν, αλλά η Κλέλια Πανταζή δεν σταματά ακόμη και στην περίοδο της εγκυμοσύνης, την υγιεινή διατροφή. Ως αθλήτρια άλλωστε, η Κλέλια Πανταζή γνωρίζει πως αυτήν την περίοδο χρειάζεται πολύ ενέργεια και υψηλής διατροφικής αξίας γεύματα.

Έτσι λοιπόν, ετοίμασε ένα από τα αγαπημένα της πιάτα με λαχανικά και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή που βρισκόταν την κουζίνα ,με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια μάλιστα μετά την ανακοίνωση –και επίσημα- της εγκυμοσύνης της, δεν σταματά να μοιράζεται τις σκέψεις και όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά της αυτήν την περίοδο.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, ανέβασε και ένα post αναφέροντας:  «Κοιτάζω το μέλλον μόνο με αισιοδοξία και ανυπομονώ για όλα τα καινούργια, εύκολα και δύσκολα που θα μου φέρει..!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, για όλες τις ευχές και την αγάπη που μου στείλατε!! Εδώ θα είμαστε.. να μοιραζόμαστε τις νέες εμπειρίες μαζί, να με συμβουλεύετε και να με στηρίζετε ως μανούλα από εδώ και πέρα…»

Read More

And More