Κλέλια Πανταζή: Οι πρώτες μέρες με τον νεογέννητο γιο της στο σπίτι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κλέλια Πανταζή εδώ και λίγες ημέρες, καθώς έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο.

Στο σπίτι της βρίσκεται πλέον η γλυκιά μανούλα με τον νεογέννητο γιο της, ο οποίος ήρθε στη ζωή την περασμένη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου και η ευτυχία της είναι απερίγραπτη!

Το πρωί της Παρασκευής 14/1 η Κλέλια Πανταζή μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων περιέγραψε τις πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι.

«Τα πάμε αρκετά καλά μέχρι στιγμής. Το μεγαλύτερό μου άγχος η αντίδραση του μεγάλου μου γιου και το πως θα το πάρει, αλλά τον είχαμε προετοιμάσει αρκετά. Είχε προηγηθεί και το μωράκι της αδερφής μου, πριν από δύο μήνες, οπότε ότι είχε καταλάβει τι έρχεται» δήλωσε αρχικά η Κλέλια Πανταζή. 

«Ευτυχώς μένουνε οι γονείς μου στην ίδια πολυκατοικία και η αδερφή μου με την οικογένειά της, οπότε υπάρχει και άμεση βοήθεια εάν χρειαστεί. Βοηθάει και ο πατέρας μου και η μητέρα μου», σημείωσε η Πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής και πρόσθεσε: 

«Με την αδερφή μου μείναμε έγκυος μαζί και στα πρώτα παιδιά και στα δεύτερα, ήταν πολύ όμορφο. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε διαδικασία θηλασμού, πάει πολύ καλά και θα δούμε πόσο θα κρατήσει και αυτό. Ο σύζυγός μου με βοηθάει πάρα πολύ, αλλάζει και πάνες. Το παιδί μοιάζει στον αδερφό του, είναι καρμπόν». 

Read More

And More