Κλέλια Πανταζή: Παντρεύεται τον Ιούλιο και έκανε το bachelorette party της! [pics]

Η Κλέλια Πανταζή ετοιμάζεται να ζήσει μία από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές στην ζωή της! Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής βιώνει τον έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της, Λευτέρη Τσάκαλου και ανυπομονούν να κάνουν το επόμενο βήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Κλέλια και ο αγαπημένος της θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τον προσεχή Ιούλιο, σε μια ρομαντική τελετή, σε κτήμα στο Κορωπί.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Ιωάννα Μπουζαλά και ο Αλέξης Παιτέρης, ενώ μήνα του μέλιτος οι νεόνυμφοι θα πάνε σε κάποιο ελληνικό νησί αλλά και στην Λέσβο, τόπο καταγωγής της Κλέλιας. Η Ολυμπιονίκης και ο αγαπημένος της προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, αλλά δεν έχουν κρύψει ποτέ τη σχέση τους και τον έρωτά τους, ο οποίος πρόκειται να σφραγιστεί σε λίγες εβδομάδες, με παπά και με κουμπάρο.

Οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε σε γάμο κοινών φίλων στη Μυτιλήνη και πως ο έρωτας ανάμεσά τους ήταν κεραυνοβόλος. Οι δυο τους ήδη μένουν κάτω από την ίδια στέγη από τον Οκτώβριο του 2016, με αποτέλεσμα να έχει ήδη δοκιμαστεί η σχέση τους και να έχουν συνειδητοποιήσει ότι ταιριάζουν απόλυτα! Και τώρα φαίνεται πως πάρθηκε η απόφαση για το γάμο τους.

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο η Κλέλια Πανταζή έκανε και το bachelorette party της, σε γνωστή παραλία της Αττικής, έχοντας φυσικά στο πλευρό της τις κολλητές της αλλά και την αδερφή της, Άννυ Πανταζή. Η όμορφη Ολυμπιονίκης πέρασε υπέροχες στιγμές, τις οποίες θα θυμάται σε όλη της την ζωή. Φυσικά τώρα ανυπομονεί για τη μέρα του γάμου της, όπου θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον άντρα της ζωής της!

Δες τα στιγμιότυπα από το bachelorette party:

https://instagram.com/p/BkH-mUQA-HV/?taken-by=klelia_pantazi

https://instagram.com/p/BkFSkQIg1o-/?taken-by=klelia_pantazi

https://instagram.com/p/BkFyjMIHwcb/?tagged=kleliasbachelorette

Read More

And More