Κλέλια Πανταζή στο TLIFE: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού – «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι»

Μητέρα για τρίτη φορά έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 17/7 η Κλέλια Πανταζή και μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο βιώνουν την απόλυτη ευτυχία.

Η Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στο TLIFE δεν έκρυψε τη χαρά της, αλλά και τον ενθουσιασμό της να επιστρέψει στο σπίτι με το μωρό της. Ακόμα αποκάλυψε και την ανυπομονησία των δυο μεγαλύτερων παιδιών της να γνωρίσουν από κοντά το αδελφάκι τους.

«Γέννησα με καισαρική για τρίτη φορά. Κανονικά ήταν να το πάμε λίγες ημέρες πιο μετά, αλλά όταν ήρθα για έναν πρόχειρο έλεγχο στο καρδιοτοκογράφημα φάνηκαν κάποιες αρρυθμίες του μωρού, οπότε με έβαλαν αμέσως για καισαρική. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη γιατρό μου, Κατερίνα Παπακωνσταντίνου και τη μαία μου, Τίνα Βουνάση που ζήσαμε μαζί όλο αυτό το ταξίδι εννέα μηνών, όπως και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου.

Ειδικά στην τρίτη εγκυμοσύνη που είχαμε κάποια θέματα αποκόλλησης και όλα αυτά που προέκυψαν. Πραγματικά, αν δεν τις είχε, δεν ξέρω αν θα είχαν πάει όλα τόσο καλά. Νομίζω ότι το κυριότερο είναι να μπορείς να εμπιστεύεσαι τη γιατρό σου και τη μαία σου. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και τον άντρα μου για όλο αυτό που ζούμε ξανά. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι.

Ο σύζυγός μου δεν ήταν παρών στον τοκετό καθώς ήταν καισαρική και δεν επιτρέπεται. Τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά και λόγω του covid. Το μωράκι γεννήθηκε 3.650 γραμμάρια, αλλά ακόμα δεν το έχω πάρει αγκαλιά γιατί λόγω των αρρυθμιών, το βάλανε στη ΜΕΘ προληπτικά αλλά, από ώρα σε ώρα περιμένω να μου τον φέρουν στο δωμάτιο γιατί είναι πολύ καλά. Περιμένω πώς και πώς να τον πάρω αγκαλιά» μας είπε αρχικά η Κλέλια Πανταζή.

«Ανυπομονώ να δω τα άλλα δυο μου παιδάκια και πώς θα υποδεχτούν το μικρότερο αδελφό τους. Τον περιμένουν με αγωνία, ειδικά ο μεγάλος που έχει καταλάβει ότι έρχεται κι άλλος αδελφός. Μάλιστα, με ρώταγε αν θα έχει κι εκείνος μπούκλες, μας είχε πει ότι ήθελε να είναι αγόρι. Μπορώ να πω ότι ο μικρός είναι ίδιος ο Άγγελος» πρόσθεσε στη συνέχεια στο TLIFE η Κλέλια Πανταζή.

Όπως όλα δείχνουν, η Κλέλια Πανταζή θα πάρει εξιτήριο αύριο από το μαιευτήριο.

Read More

And More